dijous, 20 de març del 2014

L'AVL s'acosta a les aules






L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha iniciat enguany, coincidint amb l’inici del curs, una campanya de promoció i difusió del valencià «l’AVL en l’aula» amb l’enviament a tots els centres d’Educació de Secundària i Batxillerat d’un lot de publicacions editades per la institució normativa.

La iniciativa ha partit del mateix president de l’AVL, Ramon Ferrer, que d’esta manera vol contribuir a fer que els centres educatius del nostre territori compten amb més publicacions en valencià, sobretot en un moment com l’actual en què els recursos econòmics són prou escassos.

La campanya ha consistit en l’enviament de publicacions com ara el Diccionari ortogràfic valencià, vocabularis, lèxics, unitats didàctiques, llibres de recerca, còmics, documentals, compactes en valencià i material fungible d’ús habitual com bolígrafs i llapis.

Esta iniciativa es completa amb la campanya «Acosta’t a l’AVL» iniciada el maig passat amb el propòsit d’aproximar l’Acadèmia a la societat valenciana i de donar a conéixer la seua tasca amb el doble vessant normatiu i divulgador de la llengua, com correspon a una institució del segle XXI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada